MĂRUL DISCORDIEI: a mușcat Elena Udrea din fructul interzis? Moldovenii se plâng că le-a fost furat simbolul electoral

Publicat: 29 10. 2014, 12:48
Actualizat: 10 08. 2015, 12:12

Partidul Popular din Republica Moldova (PPRM) a ținut o conferință de presă la Chișinău pentru a se delimita de Elena Udrea și de campania electorală a acesteia, transmite Ziaruldeiasi.ro.

„Vrem să spulberăm o confuzie care s-a creat de-a lungul acestei campanii. După cum știți, simbolul nostru electoral este mărul. Există în România un candidat prezidențial care are ca simbol electoral tot mărul. Este vorba despre doamna Elena Udrea, care reprezintă Partidul Mișcarea Populară și care candidează ca reprezentant al actualului președinte Traian Băsescu. PPRM declară că nu există nicio legătură între cele două partide politice, Partidul nostru și partidul doamnei Elena Udrea”, a declarat Oleinic. Acesta a adăugat că partidul său a ales mărul „în februarie anul trecut, cu câteva luni înainte de apariția partidului doamnei Udrea, care s-a înființat pe 18 mai 2013″.

Acesta a mai precizat că, spre deosebire de Elena Udrea, partidul pe care-l conduce „militează pentru o schimbare politică radicală în Republica Moldova, pe cînd doamna Elena Udrea reprezintă, în România, o politică de continuitate”.

„Pentru noi orice confuzie între PPRM și partidul doamnei Elena Udrea, este în defavoarea noastră și protestăm împotriva oricărei tentative de a ne compromite prin asociere cu doamna Udrea”, a mai declarat liderul PPRM. Acesta a adăugat că imaginea Elenei Udrea „nu e bună și pentru Moldova”.