Mesajul lui Dragnea, pentru ALDE: Am auzit și eu zvonurile. Sper să nu se scindeze

Publicat: 09 03. 2017, 22:37
Actualizat: 10 03. 2017, 09:05

„PSD nu este in pericol de scindare, categoric nu. Sper că nici ALDE să nu fie în acest pericol. Eu am făcut tot ce mi-a stat in putință – și fac în continuare, ca bun prieten – ca relațiile dintre domnul Tăriceanu și domnul Daniel Constantin să fie relații bune. Și sper că dureze. Pentru noi e important ca lucrurile în ALDE să fie în regulă”, a spus Dragnea la România Tv.

El a arătat că a auzit „tot felul de zvonuri”, în ultima perioadă privind întâlniri ale lui Daniel Constantin cu „mai mulți oameni”.

„ Am auzit tot felul de zvonuri în ultimele zile. Sper că nu fie adevărat. (Am auzit, n.r.) că domnul Daniel Constantin s-a întâlnit cu mai mulți oameni, că ar vrea să facă nu-știu-ce pași. Am vorbit cu domnul Daniel Constantin, mi-a zis că nu are astfel de gânduri. Cel puțin așa mi-a zis”, a arătat Dragnea.

Surse politice au relatat, în ultima perioadă, că între co-președinții ALDE Călin Popescu-Tăriceanu și Daniel Constantin ar fi apărut animozități, în perspectiva organizării Congresului partidului unde ar trebui să decidă o conducere unică.

Aceleași surse au arătat că în timp ce Tăriceanu își dorește organizarea unui Congres rapid, în primăvară, la care să candideze și să devină președinte unic, Daniel Constantin are în vedere organizarea unui Congres spre sfârșitul anului, la care să candideze și el pentru președinția unică.

În presă au circulat zvonuri despre o eventuală „rupere” a ALDE, Daniel Constantin prospectând piața politică pentru eventuale proiecte politice.