Mihai Fifor, despre Viorica Dăncilă: PSD nu putea avea o opțiune mai bună. Mesajul premierului interimar pentru premierul desemnat

Publicat: 18 01. 2018, 12:44

„România are, de ieri (miercuri – n.r.), un nou premier desemnat, doamna Viorica Dăncilă, unul dintre cei mai experimentați și respectați europarlamentari români. Am spus și în CEX, subliniez și acum…PSD nu putea avea o opțiune mai bună. Cu un profil european incontestabil și având o solidă experiență politică și administrativă, Viorica Dăncilă va continua punerea în aplicare a Programului de guvernare pentru onorarea angajamentelor pe care PSD și le-a asumat în fata a milioane de români în decembrie 2016. Felicitări și mult succes, Viorica Dăncilă”, a scris premierul interimar, Mihai Fifor, pe Facebook.

CExN PSD a votat, marți, ca Viorica Dăncilă să fie propunerea PSD pentru premier, după ce Mihai Tudose a demisionat ca urmare a retragerii sprijinului politic. Mihai Fifor asigură interimatul la conducerea Executivului până la depunerea jurământului de cabinetul condus de Viorica Dăncilă.

Miercuri, președintele Klaus Iohannis a desemnat-o pe Viorica Dăncilă să formeze noul guvern.