Mihai Tudose îl atacă dur pe Tăriceanu: Bă, da cine ești tu? Păi, du-te, frate, cu Dragnea, tu cu cei 4% ai tăi, așa singurel

Publicat: 24 07. 2019, 22:42

Tudose a spus că i-a întins o dată mâna lui Tăriceanu în ianuarie 2017, dar că șeful ALDE a ales să stea alături de Liviu Dragnea.

„Tăriceanu este sub ProRomania și sub Victor Ponta în toate sondajele. Mi se pare hilar având 4%, și cota de încredere este tot acolo, să venim noi să te susținem. Bă, da cine ești tu? Același Călin Popescu căruia i-am propus, în ianuarie 2017, după ce m-am certat cu domnul Dragnea, i-am zis, rămân eu prim-ministru, vă păstrați voi portofoliile sau facem un guvern mai mic și guvernăm țara. Nu a vrut, el a vrut cu Dragnea”, a declarat Mihai Tudose, la Digi24..

MIhai Tudose îl acuză pe Tăriceanu că este vinovat pentru faptul că Viorica Dăncilă este acum la guvernare. 

„El a vrut la putere și în condițiile alea cu Dragnea, șă le înțelegeți pe toate prin asta. Păi, du-te, frate, cu Dragnea, tu cu cei 4% ai tăi, așa singurel. El e la guvernare, asta a vrut să fie la guvernare, iar Dăncilă e prim-ministru din cauza lui Tăriceanu”, a adăugat fostul premier.