Mihai Voicu, aviz favorabil pentru postul de ministru pentru Relația cu Parlamentul: Voi încerca să limitez numărul ordonanțelor

Publicat: 21 12. 2012, 13:09
Actualizat: 02 05. 2015, 08:54

Mihai Voicu propus de Victor Ponta ca ministru delegat pentru Relația cu Parlamentul a primit aviz favorabil în Comisiile Juridice ale Senatului și Camerei Deputaților. Vicepreședintele PNL Mihai Voicu, propus ministru delegat pentru relația cu Parlamentul, a mai deținut acest portofoliu în perioada 2006-2008, în Guvernul Tăriceanu, fostul premier fiind, de altfel, cel care l-a promovat în prim planul politicii.

În timpul audierilor, Voicu a spus că își dorește să limiteze numărul de ordonanțe de urgență.  „Voi încerca să evit situațiile neplăcute în care ministerele nu sunt reprezentate la interpelările în Parlament. Voi încerca să limitez numărul de Ordonanțe de Urgențe pe care le emite Guvernul. Sunt momente când există nevoia de a emite Ordonanțele de Urgență”, a declarat Mihai Voicu.

Mihai Voicu are 44 de ani, este originar din București și este inginer în construcții civile.

După revoluție, Voicu a lucrat, din 1993 și până în 1994, ca inginer la Institutul de Construcții București, după care a fost angajat al unei firme timp de patru ani. În politică a intrat în 1991 și în același an a devenit președinte al organizației de tineret, ocupând această funcție până în anul 1994.

În perioada 2001-2004, Mihai Voicu a fost secretar general al PNL.

 

Citește mai multe aici despre Mihai Voicu