Miniștrii pregătesc proiecte cu impact regional / Ședință de Guvern la TIMIȘOARA, joi

Publicat: 23 04. 2024, 16:43
Actualizat: 23 04. 2024, 16:57

Guvernul se va întruni într-o ședință specială joi, 25 aprilie, în Timișoara, pentru a aproba proiecte cu impact major regional, a anunțat marți Mihai Constantin, purtătorul de cuvânt al Executivului.

Vom avea o ședință specială, aș putea spune, în această zi de joi, la Timișoara. Este o ședință focalizată pe proiecte cu impact regional, a spus Mihai Constantin.

Mihai Constantin a menționat câteva dintre proiectele care se vor afla pe agenda ședinței de Guvern de joi de la Timișoara. Printre acestea se află aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea unui nou stadion în Timișoara, demersurile pentru deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei la Beba Veche, autorizarea Companiei Naționale de Investiții pentru declanșarea procedurilor în vederea construirii Institutul Regional de Oncologie din Timișoara (proiect finanțat prin PNRR).

CITEȘTE ȘI:

Planul de INVESTIȚII al lui CIOLACU: 260 mil lei în infrastructura de transport / Sprijinim IMM-urile şi HORECA să instaleze panouri fotovoltaice

Marcel Ciolacu participă la ședința de partid pentru pregătirea campaniei Gabrielei Firea