Monica Macovei, mesaj pentru nehotărâți: „Gândiți-vă cum va arăta România mafiotizată de Ponta”

Publicat: 11 11. 2014, 13:55
Actualizat: 11 11. 2014, 17:33

Monica Macovei, fost candidat în cursa pentru Cotroceni, este de părere că o victorie a lui Victor Ponta ar însemna „dictatura mafiei în România”. Într-o conferință susținută la Cluj-Napoca, Macovei i-a îndemnat pe cei nehotărâți să iasă la vot, deoarece suntem la un moment de cotitură, scrie portalul eClujeanul.

„Gândiți-vă cum ar arăta România, ieșiți la vot, dacă stați acasă votul vostru se duce la cine nu vreți să iasă președinte. Gândiți-vă cum va arăta România mafiotizată de Ponta și hoții lui, într-o dictatură a mafiei, dacă Ponta ajunge la Cotroceni. Suntem la cotitura dintre un stat mafiotizat total sau mai avem o șansă”, a spus Macovei.

„Mă adresez nehotărâților să iasă la vot și să se gândească că, dacă până acum președintele hoților sau președintele care unește hoții, dacă până acum Ponta și hoții lui au furat pădurile, banii publici, au poluat țara cu mafiotisme, ce s-ar întâmpla dacă ar câștiga și fotoliul de la Cotroceni și ar avea puterea absolută și ar fi mafia absolută, dictatura mafiei în România?”, a adăugat ea.

Macovei a precizat că așteaptă în continuare semnătura lui Klaus Iohannis pe cele zece principii din programul său electoral, program care a convins 4,44% dintre alegători în primul tur al alegerilor.

„Aștept cu interes și semnătura domnului Iohannis pe cele 10 principii și proiecte pe care oamenii, prin votul lor, mi-au cerut să le promovez și să le susțin. Eu îl voi vota pe domnul Iohannis. Marele pericol pentru România, în acest moment, este Victor Ponta”, a spus Macovei.