MOȚIUNEA DE CENZURĂ. Antonescu lui Ungureanu: Nu vă faceți un partid sau o mișcare nouă pe banii publici

Publicat: 27 04. 2012, 15:41
Actualizat: 28 04. 2012, 15:46
Președintele PNL, Crin Antonescu, i-a solicitat, vineri, la dezbaterea moțiunii de cenzură, premierului Mihai Răzvan Ungureanu, să nu-și facă un partid sau o mișcare politică nouă folosind imaginea și autoritatea guvernamentală și pe bani publici

Președintele PNL, Crin Antonescu, i-a solicitat, vineri, la dezbaterea moțiunii de cenzură, premierului Mihai Răzvan Ungureanu, să nu-și facă un partid sau o mișcare politică nouă folosind imaginea și autoritatea guvernamentală și pe bani publici, scrie Mediafax.

„Scopurile puterii nu sunt, într-o democrație, acelea de a apăra partide, de a salva partide sau de a naște partide. Eu știu că partide și liderii politici se nasc greu, dar nu o faceți pe banii statului român!”, a spus Antonescu.

El i-a cerut lui Ungureanu să folosească pentru aceste lucruri câmpurile de antrenamente private sau ale instituțiilor apărate de ochiul public.

„Folosiți-vă câmpurile de antrenamente private sau ale instituțiilor cu regim mai apărat de ochiul public, dar nu folosiți banii publici, nu folosiți imaginea și autoritatea guvernamentală ca să salvați un ciuruc de partid care e PDL sau ca să vă nașteți dumneavoastră, moșiți de înteaga națiune, un partid sau o mișcare nouă pe bani publici”, a spus Antonescu.