MOȚIUNEA DE CENZURĂ. Antonescu, parlamentarilor puterii: Votați! Dacă vă ascundeți azi, nu vă va mai căuta nimeni

Publicat: 27 04. 2012, 15:43
Actualizat: 27 04. 2012, 18:24
Președintele PNL, Crin Antonescu, le-a transmis, vineri, parlamentarilor puterii, în plenul reunit al celor două Camere, la dezbaterea moțiunii de cenzură, să își exercite votul și să nu se mai ascundă, astfel nu îi va mai căuta nimeni

Președintele PNL, Crin Antonescu, le-a transmis, vineri, parlamentarilor puterii, în plenul reunit al celor două Camere, la dezbaterea moțiunii de cenzură, să își exercite votul și să nu se mai ascundă, astfel nu îi va mai căuta nimeni, scrie Mediafax.

Crin Antonescu le-a spus parlamentarilor puterii că România care i-a învestit cu un mandat îi cheamă, astăzi, și limba română îi cheamă în ajutor.

„Vă chem și eu și noi să înțelegeți că aveți toate drepturile în această țară, dar unul singur nu îl aveți, și anume să hotărâți soarta a 20 de milioane de români, atunci când aveți condiții bune la guvernare și să vă ascundeți”, a spus Antonescu.

„Nu aveți dreptul azi să vă ascundeți. Votați într-un fel sau altul, pentru că, dacă vă ascundeți azi, nu vă va mai căuta nimeni. Înseamnă că astăzi, cei care nu exercitați un vot, înseamnă că demisionați definitiv din condiția de parlamentar român”, a continuat el.