MOȚIUNEA DE CENZURĂ. Boc: Știam de plecarea din partid a lui Cătălin Croitoru, e o pierdere asumată

Publicat: 27 04. 2012, 15:41
Actualizat: 27 04. 2012, 20:44
Președintele PDL, Emil Boc, a declarat, vineri, că știa de plecarea din partid a lui Cătălin Croitoru, precizând că acesta este "o pierdere asumată" și că "oportuniștii pleacă, caracterele adevărate rămân", fostul premier precizând că și în aceste condiții moțiunea nu va trece

Președintele PDL, Emil Boc, a declarat, vineri, că știa de plecarea din partid a lui Cătălin Croitoru, precizând că acesta este „o pierdere asumată” și că „oportuniștii pleacă, caracterele adevărate rămân”, fostul premier precizând că și în aceste condiții moțiunea nu va trece, scrie Mediafax.

„Domnul Croitoru era asumat ca vot pentru moțiune, dar și în aceste condiții opoziția nu are voturile necesare pentru trecerea moțiunii”, a precizat Emil Boc.

El a salutat decizia lui Marius Dugulescu de a vota împotriva moțiunii de cenzură.

„Un om de dreapta nu poate vota un Guvern de stânga. Decizia domnului Dugulescu este salutară și denotă caracter și respect pentru valori”, a mai spus Emil Boc.

Deputatul Cătălin Croitoru a declarat, vineri, că a existat o tentativă din partea celor de la PDL de a-l convinge să nu plece din partid, menționând că a răspuns că este prea târziu.