MOȚIUNEA DE CENZURĂ. Deputat PDL: Am încercat să fac pariu cu parlamentari ai opoziției că moțiunea nu trece. Nu au vrut

Publicat: 27 04. 2012, 15:52
Actualizat: 27 04. 2012, 16:22
Deputatul PDL Alin Popoviciu a declarat, vineri, că a încercat să facă niște pariuri cu parlamentarii din opoziție că moțiunea de cenzură nu va trece, dar aceștia au refuzat acest lucru

Deputatul PDL Alin Popoviciu a declarat, vineri, că a încercat să facă niște pariuri cu parlamentarii din opoziție că moțiunea de cenzură nu va trece, dar aceștia au refuzat acest lucru, scrie Mediafax.

„Am încercat să fac niște pariuri cu colegii de la opoziție, dar niciunul nu a vrut să facă un pariu cu mine că moțiunea nu va trece. Asta îmi spune că de fapt ei știau lucrul acesta. Eu vă spun că n-o să treacă”, a spus deputatul PDL pe holurile Parlamentului înainte de începerea ședinței Camerelor reunite.

Ședința Parlamentului pentru dezbaterea și votarea moțiunii de cenzură a început, vineri, la ora transmiterii acestei știri.

La ședința plenului reunit al Senatului și Camerei Deputaților sunt prezenți premierul Mihai Răzvan Ungureanu și membrii Cabinetului său.

Din totalul de 460 de parlamentari, sunt prezenți 252, iar 208 sunt absenți.