MOȚIUNEA DE CENZURĂ. Deputatul Marius Dugulescu, trecut recent de la PDL la PNL, a anunțat că nu votează

Publicat: 27 04. 2012, 15:44
Actualizat: 27 04. 2012, 15:45
Deputatul de Timiș Marius Dugulescu, care și-a anunțat recent trecerea de la PDL la PNL, a declarat pentru corespondentul Mediafax că nu își va exprima votul la moțiunea de cenzură, spunând că nu poate vota "căderea unui om de dreapta ca să vină un om de stânga în locul său".

Deputatul de Timiș Marius Dugulescu, care și-a anunțat recent trecerea de la PDL la PNL, a declarat pentru corespondentul Mediafax că nu își va exprima votul la moțiunea de cenzură, spunând că nu poate vota „căderea unui om de dreapta ca să vină un om de stânga în locul său”.

„Nu voi vota moțiunea din Parlament. Nu pot să votez căderea unui om de dreapta ca să vină un om de stânga în locul său. E contrar principiilor mele.
Nu mi-am semnat încă adeziunea la PNL, nu am anunțat trecerea mea la PNL în plenul Parlamentului, așa cum se procedează, așa că voi acționa independent”, a declarat, vineri, Marius Dugulescu.

Întrebat dacă se teme de vreo sancțiune, în urma acestei decizii, Dugulescu a răspuns: „Nu mă tem de nimic, acționez conform principiilor mele”.

Deputatul de Timiș Marius Dugulescu spunea, în 20 aprilie, că demisionează din PDL și se înscrie în PNL, anunțul fiind făcut într-o conferință de presă susținută la sediul PNL Timiș, în prezența liderilor PNL Crin Antonescu, Dan Radu Rușanu și Sorin Frunzăverde.