MOȚIUNEA DE CENZURĂ. Dialog Prigoană-Ponta: Ce au discutat președintele PSD și candidatul PDL la Primăria Capitalei

Publicat: 27 04. 2012, 15:45
Actualizat: 27 04. 2012, 16:07

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la dezbaterea moțiunii de cenzură, că deputatul PDL Silviu Prigoană i-a spus că va vota moțiunea dacă va fi susținut pentru funcția de primar general, liderul PSD transmițându-i lui Prigoană: „Nu vă susțin. Îl susțin pe Oprescu”, scrie Mediafax.

„Fac un pel la ceilalți parlamentari: veniți în Parlament și faceți-vă datoria față de cei care v-au ales! Nu negociați cu noi! Îmi spunea domnul Prigoană că votează moțiunea dacă îl susțin ca primar. Nu vă susțin. Îl susțin pe Oprescu. Vă rog să votați cum vreți. Apreciez că sunteți în sală și participați la vot”, a spus Ponta.

Înainte de discursul de la tribuna Parlamentului, liderul PSD a discutat câteva minute în particular cu Silviu Prigoană. Candidatul PDL la primăria Capitalei i-ar fi arătat lui Ponta câteva poze din care ar reieși că Prigoană nu s-ar înțelege cu președintele PDL București Elena Udrea, au declarat pentru gândul surse social-democrate.

După ce i-a arătat pozele, Prigoană l-ar fi întrebat pe Ponta dacă i-ar susține candidatura pentru Primăria Capitalei. Ponta i-a declarat că îi va da răspunsul de la tribuna Parlamentului.