MOȚIUNEA DE CENZURĂ. Lăzăroiu pe Facebook: „Geoană premier? Hm”

Publicat: 27 04. 2012, 15:50
Actualizat: 11 05. 2012, 13:55

Fostul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu lansează ipoteza ca Mircea Geoană să fie propus pentru funcția de premier, în cazul în care moțiunea de cenzură a opoziției va trece, vineri, de Parlament, scrie Mediafax.

„Geoană premier? Hm”, este mesajul postat de Lăzăroiu pe pagina sa de Facebook, fără alte comentarii.

Mircea Geoană, fost președinte al PSD, exclus din partid în toamna anului trecut, a anunțat, joi seară, că va vota în favoarea moțiunii de cenzură, după ce a avut o discuție cu actualul lider al formațiunii social-democrate, Victor Ponta, cel care a propus excluderea sa din PSD.

VEZI AICI VIDEO LIVE

Senatorul neafiliat Mircea Geoană a declarat, joi seară, pentru MEDIAFAX, că va vota moțiunea de cenzură depusă de USL împotriva Guvernului Ungureanu. Mircea Geoană a confirmat faptul că în cursul zilei de joi a purtat o discuție cu președintele PSD, Victor Ponta, pe tema moțiunii de cenzură a USL.

În ultima perioadă, după excluderea din PSD și revocarea sa din funcția de președinte al Senatului, la solicitarea social-democraților, Mircea Geoană nu a fost foarte vizibil în spațiul public. Geoană a lansat de curând proiectul „Casa România”, iar recent s-a întors dintr-o vizită în SUA, unde și-a promovat acest proiect.