MOȚIUNEA DE CENZURĂ. Ponta: Aroganța l-a adus pe Ungureanu în situația de a fi premierul cu cel mai scurt mandat

Publicat: 27 04. 2012, 15:49
Actualizat: 27 04. 2012, 15:53
Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, că "aroganța și suficiența l-au adus pe premierul Ungureanu în situația de a fi primul ministru cu cel mai scurt mandat din istoria României"

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, că „aroganța și suficiența l-au adus pe premierul Ungureanu în situația de a fi primul ministru cu cel mai scurt mandat din istoria României”, scrie Mediafax.

„Sper că vor fi patru oameni măcar care vor avea curaj și vor trece peste amenințările domnului Boc, domnului Blaga, doamnei Udrea și se vor ridica în două picioare sau vor avea curaj să vină să-și exprime votul”, a spus Ponta.

El a arătat că cei 226 de membri ai USL, la care se adaugă senatorul Mircea Geoană, vor vota la vedere „pentru a opri din fașă această propagandă pedelisto-cotrocenistă” cum că USL n-ar vota moțiunea.

Ponta a mai spus că USL face ce trebuie pentru țară și că șase luni de scurtare „a acestui guvern Băsescu-Ungureanu sunt extrem de importante”.

Victor Ponta a afirmat că are emoții „pentru că e vorba de soarta României” și a reafirmat că USL este pregătită să preia guvernarea dacă moțiunea de cenzură va trece.