MOȚIUNEA DE CENZURĂ. Ponta lui Ungureanu: Apreciez grija SIE pentru vacanțele mele, dar nu am fost în vacanță pe banii OMV

Publicat: 27 04. 2012, 15:45
Președintele PSD, Victor Ponta, i-a transmis, vineri, premierului Mihai Răzvan Ungureanu că apreciază grija acestuia și a SIE pentru siguranța vacanțelor sale, el ținând să-l asigure pe șeful Guvernului că niciodată nu a mers în vacanță pe banii de la OMV Petrom

Președintele PSD, Victor Ponta, i-a transmis, vineri, premierului Mihai Răzvan Ungureanu că apreciază grija acestuia și a SIE pentru siguranța vacanțelor sale, el ținând să-l asigure pe șeful Guvernului că niciodată nu a mers în vacanță pe banii de la OMV Petrom, scrie Mediafax.

„Mulțumesc și apreciez grija dumneavostră personală și a SIE pentru siguranța vacanțelor mele. Nu am mers niciodată în vacanță pe banii de la OMV Petrom”, a spus Ponta.

El a adăugat că anul trecut Traian Băsescu era cel care se ocupa de vacanțele sale, el apreciind că „securiștii” au preocupări comune.

„Anul trecut se ocupa de vacanța mea idolul și mentorul dumneavoastră, Traian Băsescu. Mă gândeam că securiștii între ei au preocupări comune: unde își fac vacanțele liderii opoziției”, a susținut Ponta.

Liderul PSD a mai spus că, atât el, cât și Crin Antonescu, nu se vor preocupa unde va fi Mihai Răzvan Ungureanu în vacanță începând de săptămâna viitoare.