MOȚIUNEA DE CENZURĂ. Ponta: Mai avem nevoie de patru voturi. Sper ca patru oameni de la putere să-și exprime votul

Publicat: 27 04. 2012, 15:51
Actualizat: 27 04. 2012, 16:04
Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, că opoziției îi mai lipsesc patru voturi pentru ca moțiunea de cenzură să treacă, spunând că speră ca "măcar patru parlamentari ai puterii să redevină oameni" și să aibă curajul să treacă peste amenințările lui Boc, Udrea și Anastase și să voteze

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, că opoziției îi mai lipsesc patru voturi pentru ca moțiunea de cenzură să treacă, spunând că speră ca „măcar patru parlamentari ai puterii să redevină oameni” și să aibă curajul să treacă peste amenințările lui Boc, Udrea și Anastase și să voteze, scrie  Mediafax.

Întrebat de jurnaliști dacă are semnale că și alți parlamentari ai PDL vor trece la USL, Pona a răspuns: „Până acum nu. Am un singur semnal și un singur apel, că vor fi totuși oameni care nu vor respecta acea rușinoasă și condamnabilă decizie a grupului PDL de a-i consemna sus la vot”.

El a spus că nu le-a cerut parlamentarilor puterii să voteze pentru moțiune, ci le-a cerut să se comporte cu demnitate și respect pentru ei.

„Sper că vor fi patru oameni de la putere care vor avea curajul să treacă peste amenințările domnului Boc, ale doamnei Udrea și doamnei Anastase și să redevină oameni, să se ridice în două picioare, cu respect și demnitate”, a mai spus liderul PSD, înainte de dezbaterea moțiunii de cenzură.