MOȚIUNEA DE CENZURĂ. Senatorul UNPR Corneliu Grosu reafirmă că va vota moțiunea de cenzură

Publicat: 27 04. 2012, 15:50
Actualizat: 26 06. 2013, 03:18
Senatorul UNPR Corneliu Grosu a declarat, vineri, că va vota moțiunea de cenzură, pentru că așa a fost împuternicit de cei care l-au trimis în Parlament și pentru binele și sănătatea învățământului medical

Senatorul UNPR Corneliu Grosu a declarat, vineri, că va vota moțiunea de cenzură, pentru că așa a fost împuternicit de cei care l-au trimis în Parlament și pentru binele și sănătatea învățământului medical, scrie Mediafax.

„Voi vota această moțiune așa cum am fost împuternicit de cei care m-au trimis aici și pentru binele și sănătatea învățământului medical din România”, a afirmat senatorul UNPR, înainte de dezbaterea moțiunii de cenzură.

El a spus că nu va pleca din UNPR și că această „calitate a sa de membru al UNPR rămâne intactă”, arătând că i-a anunțat pe toți colegii săi despre gestul său.

Senatorul UNPR de Mureș Corneliu Grosu a anunțat, joi, că va vota pentru moțiunea de cenzură a USL, afirmând că HG privind înființarea Facultății de Medicină și Farmacie în cadrul UMF Târgu Mureș duce la o segregare a învățământului medical mureșean, printr-o „intervenție brutală” a Executivului.