Nicio aparție publică a lui Traian Băsescu de la reîntoarcerea la Palatul Cotroceni

Publicat: 28 08. 2012, 21:56
Actualizat: 28 03. 2019, 19:39

Informații privind o posibilă declarație sau chiar conferință de presă a președintelui Traian Băsescu au circulat încă de luni seară, însă șeful statului nu a avut încă o apariție publică de la întoarcerea la Palatul Cotroceni.

Chiar de la încheierea ședinței de plen reunit a Parlamentului în care a fost citită decizia Curții Constituționale privind referendumul din 29 iulie, dinspre staff-ul șefului statului au circulat informații despre o posibilă întoarcere la Cotroceni luni seară precum și despre o declarație de presă.

Având în vede că decizia Curții Constituționale a fost publicată în Monitorul Oficial după ora 21, președintele a decis să revină la Cotroceni marți dimineață.

Traian Băsescu a revenit, marți dimineață, la Palatul Cotroceni, după ora 10.00, la 52 de zile de la suspendare și după ce la referendumul de demitere din 29 iulie nu s-a întrunit cvorumul necesar pentru validare.

Marți dimineață au început să circule din nou informații despre o apariție publică a lui Traian Băsescu, și chiar despre o conferință de presă a acestuia.

Însă spre după amiază se știa deja că Traian Băsescu nu va mai avea nicio apariție publică. Singurul semnal oficial a fost comunicatul prin care se anunța că președintele și-a repus în funcții vechii consilieri.

În continuare nu se știe când va avea președintele o declarație de presă sau o conferință.

Traian Băsescu nu a mai avut nicio declarație programată de mai bine de două săptămâni.