Nicolae Ciucă, mesaj de Ziua Internaţională a Femeii: Trebuie să continuăm politicile care promovează egalitatea de şanse

Publicat: 08 03. 2024, 11:35

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a transmis de 8 martie un mesaj pentru toate doamnele și domnișoarele din România. Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, liderul liberal a readus în atenția publică un subiect extrem de sensibil și care nu are ce să caute într-o societate civilizată, discriminarea și violența împotriva femeilor.

Liderul PNL a subliniat printr-o postare pe pagina sa de Facebook că o societate civilizată şi care prosperă este aceea în care fiecare femeie are posibilitatea să îşi urmeze visurile şi obiectivele, într-un mediu echitabil, just şi incluziv.

O societate civilizată și care prosperă este aceea în care fiecare femeie are posibilitatea să își urmeze visurile și obiectivele, într-un mediu echitabil, just și incluziv. Iar datoria noastră este să le asigurăm acest mediu. Trebuie să continuăm politicile care promovează egalitatea de șanse, care combat discriminarea și violența împotriva femeilor, a transmis Ciucă.

El le mulţumeşte femeilor pentru curajul, grija şi determinarea cu care acestea îşi asumă rolurile din familie, de la locul de muncă şi din comunitate.

Dragi doamne și domnișoare, vă mulțumim pentru curajul, grija și determinarea cu care vă asumați rolurile din familie, de la locul de muncă și din comunitate. Vă doresc o primăvară frumoasă și plină de realizări, a mai spus liderul PNL.

CITEȘTE ȘI:

8 martie, Ziua Femeii. Tradiţii şi superstiţii. Cele mai frumoase mesaje pentru femeile dragi din viața ta

Nicolae Ciucă: PNL susține nominalizarea Ursulei von der Leyen pentru candidatura la un nou mandat