Nicolae Robu și Alfred Simonis și-au înscris candidaturile din partea Alianței PSD-PNL

Publicat: 26 04. 2024, 14:28
sursa: Expresdebanat.ro

Nicolae Robu, candidat la primăria orașului Timișoara, și Alfred Simonis, candidat la șefia consiliului județean Timiș, și-au înscris vineri candidaturile din partea Alianței PSD-PNL. 

În această formulă, împreună cu formula guvernamentală care funcţionează de 2 ani şi jumătate, putem spune că am reuşit atragerea unor investiţii majore în judeţul Timiş. Sunt investiţii de câteva miliarde de euro în diferite etape şi stadii de derulare în judeţul Timiş. Dar nu ne oprim aici. Împreună cu domnul primar Robu vom face tot ce ţine de noi pentru a convinge Guvernul să rămână atent la proiectele judeţului şi ori de câte ori vom obţine o finanţare a unui proiect, ne vom proiecta următoarea dorinţă, investiţie în Timiş şi Timişoara. Pentru că nu putem recupera decalajele faţă de judeţe care s-au descurcat mai bine faţă de Timiş, judeţe care au avut atenţia Guvernului o vreme îndelungată, doar dacă ne focusăm pe aceste investiţii. Le finalizăm pe acestea şi ne dorim altele noi, a declarat, vineri, Alfred Simonis.

La rândul său, Nicolae Robu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Timişoara, a ţinut să sublinieze că în cazul în care va fi ales primar al municipiului Timişoara, va avea un viceprimar de la PNL, respectiv pe Dan Diaconu, cel care a ocupat această funcţie şi în mandatele anterioare ale lui Robu. Al doilea post de viceprimar va reveni PSD.

Vrem să facem din Timișoara orașul în care să trăiești cu drag, să o scoatem din griul în care a fost aruncată. Putem valorifica oportunitatea, ca puterea să fie a celor implicați în aceste candidaturi, atât la Timișoara, cât și la județ, dar și la nivel național. Suntem optimiști că vom câștiga alegerile la toate nivelurile. Timișoara a fost vitregită mult timp de sprijin guvernamental”, a declarat Robu după momentul depunerii dosarului, a declarat Nicolae Robu.