Niște tineri au „încins” o „miuță” cu peturi în timpul prezentării candidaților USL de la Arena Națională

Publicat: 18 10. 2012, 10:57
Actualizat: 31 01. 2019, 20:18

Mai mulți tineri au „încins”, miercuri, într-un colț al gazonului stadionului Arena Națională, o „miuță” cu peturile aruncate la întâmplare de participanții la lansarea candidaților USL, chiar în timpul prezentării candidaților.

Tinerii au profitat de prezența pe terenul de pe Arena Națională, în dreptul peluzei a doua, și s-au folosit de peturile de apă aruncate de cei care le-au utilizat pentru a juca „o miuță” chiar în timp ce pe scena aflată în mijlocul terenului treceau candidații USL, în acordurile imnului USL.

„Jucătorii” de pe Arena Națională au putut să joace „miuța” pentru că au avut loc: participanții din zona terenului părăsiseră stadionul în masă încă din timpul prezentării candidaților din primele județe.

În momentul prezentării candidaților din colegiile din București – ultimii prezentați, în zona gazonului mai erau doar câteva sute de participanți, tot câteva sute rămânând și în tribune.

Cei mai fideli participanți s-au dovedit cei ai UNPR, care au rămas în bloc în tribune până la sfârșitul evenimentului.

Mitingul USL nu a avut o încheiere oficială, liderii USL părăsind și ei scena și stadionul odată cu ultimii candidați prezentați, dar în urma participanților.