Nu vrea președinția partidului, dar țintește altă funcție importantă. Turcan: „Aș fi fost o variantă sănătoasă pentru PNL, dar care ar fi riscat să separe niște energii”

Publicat: 30 05. 2017, 08:32

„Voi candida pentru funcția de prim-vicepreședinte. (…) Cred că aș fi fost o variantă sănătoasă pentru PNL, dar care ar fi riscat să separe niște energii”, a declarat președintele interimar al PNL Raluca Turcan la Realitatea Tv.

Raluca Turcan a spus că nu a decis încă pe cine va susține pentru funcția de președinte al PNL, însă a subliniat că din conducerea partidului trebuie să facă parte „oameni integri, care să nu fie vulnerabili”. Aceasta a mai afirmat că își dorește să facă parte dintr-o echipă care să poată să schimbe „în bine” decizia partidului.

„Trebuie ca în conducerea partidului să fie oameni integri care să nu fie vulnerabili pentru că în momentul în care ai o vulnerabilitate ceilalți ți-o cunosc și ți-o speculează și nu în ultimul rând profesionalismul, adică acea aplicare a celor care sunt în conducere spre lucruri pe care le pot face bine, adică să fie omul potrivit la locul potrivit. De aceea nu m-am grăbit să susțin unul dintre candidați pentru că mă interesează foarte mult programele lor, echipele pe care le susțin și ei și care îi susțin și pe candidați în această competiție și mi-aș dori să fac parte dintr-o echipă care să poată să schimbe în bine decizia partidului”, a conchis Turcan.