O persoană invalidă a venit la sediul PNL și i-a cerut lui Blaga să predea certificatul de revoluționar. Ce a urmat

Publicat: 16 02. 2015, 13:50
Actualizat: 16 02. 2015, 20:36

În timpul ședinței săptămânale a liderilor PNL a intrat în sediul formațiunii o persoană invalidă, într-un scaun cu rotile, care s-a recomandat a fi revoluționarul Gheorghe Zainea. Acesta striga în sediul PNL, la o portavoce, numele liderilor PNL.

La finalul reuniunii, revoluționarul a susținut că a fost împins cu căruțul pe scările din interiorul clădirii, el fiind însoțit de o altă persoană despre care a afirmat că este fiul său.

Ulterior, la sediul PNL a ajuns un echipaj de poliție, revoluționarul spunându-le agenților că a dorit să discute cu Vasile Blaga și Alina Gorghiu.

„Am venit să-i spun domnului Blaga să predea certificatul de revoluționar (…) Știu că nu este revoluționar și posedă un certificat de revoluționar, să-i spun să predea acel certificat. Și să-i spun doamnei președintă Gorghiu să nu mai spună la televizor că ei vor să preia puterea, să-i spun >. Și s-au deranjat foarte tare că de ce le atrag atenția și vorbesc așa”, le-a spus Zainea polițiștilor.

El l-a acuzat pe Blaga că ar fi făcut „semn” unei alte persoane, care l-ar fi aruncat pe scări, de față cu liderul PNL.

Totodată, el a cerut să fie văzut de un doctor, precizând că este operat la coloana vertebrală și îi sângerează operația.

Ulterior, la sediul partidului a ajuns o ambulanță care l-a ridicat pe revoluționar.