Orban: Începând de astăzi niciun lider politic nu mai are voie să vorbească despre amnistie

Publicat: 26 05. 2019, 22:38

This browser does not support the video element.

„Îi felicit și ii respect pe toți românii care s-ai prezentat la vot și aj exprimat democratic opțiunea politica și cea legată de referendum. Ii felicit și le mulțumesc mai ales acelor romani câte au venit cu mic cu mare și au asigurat victoria României cinstite, corecte, europene, harnice, la teferendumul convocat de președintele României. Începând de astăzi niciun lider politic nu mai are voie sa vorbească despre amnistie, grațiere sau facerea praf a justiției prin OUG. Le mulțumesc cetățenilor romani care au votat pentru PNL”, a declarat Ludovic Orban, liderul PNL.

„Sunt convins ca PNL va fi pe primul loc în alegerile europarlamentare. Vreau sa îl felicit pe Rareș Bogdan pentru forța cu care s-a bătut pentru PNL și promovarea referendumului. Îi felicit și pe ceilalți candidați”, a mai spus Orban.

Institutul de sondare Curs-Avangarde anunță primul exit poll pentru ora 19.00, datele arătând că PSD a obținut 25,8, PNL-25,8% și USR-PLUS- 23,9%. Totodată, datele mai arată ALDE- 4,9%, PRO România-5,7%, UDMR- 5,4% și PMP-5,2%.. Sondajul nu ia în calcul votul din Diaspora.