„Partidul lui Țepeș” a depus solicitarea pentru înființarea unui grup parlamentar la Camera Deputaților

Publicat: 31 08. 2016, 17:28
Actualizat: 10 05. 2018, 01:17

„Am depus la Secretariatul general al Biroului permanent al Camerei Deputaților solicitarea pentru înființarea grupului parlamentar. Avem astăzi oficial înscriși în PRU 12 deputați, iar la Senat avem deocamdată numai trei senatori, urmând ca în următoarele ore, în următoarele zile, să încercăm să facem numărul necesar pentru a avea posibilitatea să încercăm să solicităm înființarea unui grup parlamentar”, a declarat deputatul Bogdan Diaconu.

Diaconu a reafirmat că PRU îl invită pe Victor Ponta în partid. „Eu cred că orice om politic sănătos la cap și-l dorește pe Victor Ponta în partidul său și în fruntea partidului său și cred că nu poate să îi pună termene lui Victor Ponta”, a declarat Diaconu întrebat cât timp mai este dispus să îl aștepte pe Victor Ponta.

El a susținut însă că PRU va obține 5% în alegeri cu sau fără fostul premier (la alegerile locale PRU a obținut 0,8%-n.r).

Bogdan Diaconu va conduce activitatea PRU în Camera Deputaților, fiind secondat de deputatul Ion Eparu, iar la Senat, Daniel Savu va fi responsabil de activitatea PRU.

Printre cei care s-au înscris recent în acest partid se mai numără Mirel Palada (consilier al lui Ponta pe vremea când era premier) și deputații Sebastian Ghiță și Mihai Sturzu.