Partidul lui Voiculescu, aproape de rupere

Publicat: 15 01. 2015, 20:13
Actualizat: 18 05. 2015, 17:11

După ce Dan Voiculescu l-a atacat dur la începutul acestui an pe președintele PC, Daniel Constantin, senatoarea Cristiana Anghel susține, într-un interviu pentru PSNews, că în situația actuală partidul se poate rupe.

„Îl plac și pe Piedone, îmi place de el, e temperamental cum sunt eu, e bun organizator, a reușit să facă lucruri minunate, dar nu voi fi eu niciodată cea care să poarte steagul și să zică „după mine” într-o chestiune de genul acesta. Pentru că în condițiile actuale, partidul se poate rupe. După ce că este mic, dacă-l mai și rupem, ce facem din el. Eu sunt om de echipă, dacă echipa merge totuși și nu se duce înspre prăpastie, hai să vedem ce facem în continuare. Dar v-am zis, îmi place și de Piedone, îmi place de el ca bun organizator”, a spus Anghel.

Situația tensionată din PC a fost analizată și la ședința informală ținută de PSD la începutul acestui an pe un domeniu de vânătoare din județul Teleorman. Social-democrații mizează în continuare pe Daniel Constantin, un apropiat al lui Victor Ponta.