Paul Stănescu despre suspendarea lui Klaus Iohannis. PSD își face o strategie

Publicat: 23 06. 2018, 12:32

Întrebat sâmbătă la Slatina dacă PSD intenționează să treacă la suspendarea președintelui Klaus Iohannis, Paul Stănescu a spus că social-democrații își fac o strategie, la fel ca orice alt partid.

„PSD la această oră își face o strategie ca orice partid, dar la această oră nu am luat o decizie. Vedem cum vor evolua lucrurile, vedem dacă

Marți, președintele Klaus Iohannis a declarat, legat de decretul pentru revocarea Laurei Codruța Kovesi, cerut de CCR, că și săptămâna aceasta este dedicată cititului motivării Curții.

„Și această săptămână este dedicată cititului”, a spus Klaus Iohannis, întrebat fiind ce va face în cazul decretului de revocare a procurorului șef al DNA, solicitat de CCR.

Președintele a anunțat și săptămâna trecută faptul că va citi motivarea Curții până o va înțelege, dar că va da un răspuns într-un termen rezonabil.

CCR a publicat în 7 iunie motivarea prin care arată că șeful statului și-a arogat atribuții pe care nu le are și le-a îngrădit pe cele ale ministrului Justiției, atunci când a refuzat revocarea Laurei Codruța Kovesi, cerută de Tudorel Toader.