Pesediștii știu că Ponta e în Turcia la control, Dragnea se jură că nu știe nimic: „Nu știu nici dacă e plecat, nici unde e plecat, nici dacă a delegat atribuțiile”

Publicat: 10 09. 2015, 19:23
Actualizat: 10 09. 2015, 23:37

This browser does not support the video element.

Ruptura de comunicare între premierul Ponta și președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost demonstrată încă o dată, liderul social-democraților neștiind unde se află Victor Ponta. Cu toate acestea, mai mulți membri ai conducerii PSD au afirmat pentru gândul că premierul se află în Turcia, unde efectuează un nou control medical după operația suferită la genunchi în vară. Atunci premierul a lipsit din țară aproximativ o lună, delegându-și atribuțiile vicepremierului Gabriel Oprea.

„Nu știu, sincer nu știu. Nu știu, nu am vorbit cu premierul ieri, nici astăzi, nu știu unde este. Nu mi-a zis, am avut ultima discuție marți, ne-am întâlnit la Coaliție, și nu ne-a spus nici mie, nici colegilor. Nu știu unde este. Sincer nu știu nici dacă este plecat, nici unde este plecat, nici dacă a delegate atribuțiile”, a fost răspunsul lui Liviu Dragnea la întrebările referitoare la premierul Ponta.

Șeful Guvernului nu a răspuns dacă este plecat sau nu din țară.

Victor Ponta anunța după operația la genunchi că este posibil să revină în Turcia pentru un control medical, unde se va lua decizia dacă se va mai opera încă o dată, în funcție de modul în care a decurs recuperarea.