Piedone își începe campania în piață: „Mulți așa-ziși prieteni m-au uitat”

Publicat: 16 04. 2016, 14:07

Piedone a oprit la o tarabă din piață de unde a cumpărat câteva legături de ridichi, ceapă verde și salată. Cu această ocazie, fostul edil, actual candidat independent la Primăria Sectorului 4, a schimbat impresii cu cei din piață.

„M-a emotionat astazi, la o banala vizita in piata, sa vad ca oamenii sunt alaturi de mine, ca tot ceea ce am facut in Sectorul 4 a contat intr-adevar pentru ei. Chiar daca poate parea doar o vorba mare, de campanie, sprijinul Dvs ma onoreaza si ma motiveaza sa lupt mai departe. In ultimele luni multi asa-zisi prieteni au uitat ca exist. Sa fie sanatosi. Mie imi bucura inima mai tare cand necunoscutii imi strang mana si ma incurajeaza! In ceea ce-i priveste pe cei care ma contesta, este dreptul lor. Le spun doar ca intr-o zi adevarul va iesi la lumina si sper ca vor avea constiinta necesara sa regrete modul in care s-au raportat la mine”, a scris Piedone pe Facebook. 

Cristian Popescu Piedone candidează din nou la Primărie. Piedone și-a depus, miercuri, candidatura la Primăria sectorului 4 ca independent. „Am trecut printr-o perioadă tulbure, care poate că nu s-a terminat”, spune Piedone, care se așteaptă la „o campanie murdară, poate și cu atacuri la persoană”.