Pixelul albastru revine. Victor Ponta susține că n-a spus „Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de niște inundații?” Urmăriți și dvs. ce spune premierul (minutul 0:30)

Publicat: 23 04. 2014, 14:45
Actualizat: 18 03. 2015, 20:35

Dialogul în care i s-a adresat ministrului Doina Pană cu apelativul „fă”, așa cum rezultă din înregistrările video din timpul vizitei în satele inundate din Teleorman, a fost greșit înțeles, susține premierul Victor Ponta. „Nici nu băusem whisky, nici nu venisem de pe vapor. M-am uitat oe înregistrare și niciodată n-am zis așa, dar nu contează”, a spus prim-ministrul la începutul ședinței de Guvern.

Camerele de luat vederi au surprins marți, în Teleorman, o conversație care a avut loc în barca pneumatică, cu care Victor Ponta își întâmpină ministrul: „Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de niște inundații?”

După criticile primite în spațiul public, premierul a îndemnat miniștrii la „mult calm și multă răbdare”, sugerând că episodul ar fi un atac politic. „Așa a fost întotdeauuna împărțită lumea între cei care fac ceva și cei care înjură. Cred că am făcut bine că am fost acolo. Azi alocăm suma. În sfârșit avem hărțile de risc, cred că trebiuie să mergem să facem investițiile care în ultimii 9 ani nu s-au făcut”, a adăugat Victor Ponta la scurt timp după ce inspecția sa în barca pneumatică împinsă de ofițeri ISU a fost etichetată de președintele Traian Băsescu drept „penibilă”.