Pleșoianu critică dur propunerea PSD pentru funcția de premier: Ciolacu, pe Pricopie să-l votați premier tu și Ponta!

Publicat: 05 02. 2020, 21:59

Liviu Pleșoianu își exprimă nemulțumirea față de propunerea făcută de liderul PSD, Marcel Ciolacu, pentru funcția de premier.

„Ciolacu, pe Pricopie să-l votați premier tu și Ponta! Incredibil! Pricopie e cel care a organizat mizeria aia de «dezbatere» a lui Iohannis în campania pentru prezidențiale. Pricopie e cel pe care l-a decorat Werner imediat după realegere! Pricopie e cel care conduce Academia de Științe ale Securității Naționale, înființată și condusă înainte de George Maior! Pricopie e rectorul SNSPA, universitate care tocmai a fost invitată oficial de Soros în rețeaua sa! Pricopie a fost membru al comisiei care a decis că marele Coldea poate fi conferențiar. În această măreață calitate, Pricopie a zis așa: «Dosarul a fost foarte bun, iar Florian Coldea are o experiență didactică de ani buni. A predat mulți ani la Academia Națională de Informații având calitatea de lector și cadru didactic asociat.»!

…De la Finul Sistemului (Ponta) n-aveam nicio așteptare. Însă Ciolacu, acest «academician » al serviciilor, tocmai și-a bătut joc de toți oamenii care au votat azi demiterea lui Orban!

Iată ce zice marele academician al serviciilor Marcel Ciolacu: «Pricopie, un pro-european și un pro-american»… Poate un pro-Securistan, ca și tine, ca și Ponta!”.

Pleșoianu a menționat anterior că va vota moțiunea pentru demiterea Guvernului Orban, subliniind că „la câte au făcut deja, zeci de mii de români ar fi trebuit deja să îi salute zilnic din Piața Victoriei”.