Pleșoianu, despre remaniere: Prin vocea lui Iohannis, Sistemul a ordonat remanierea doamnei Dan și a d-lui Meleșcanu

Publicat: 15 07. 2019, 16:27

„Prin vocea lui Iohannis, Sistemul a ordonat remanierea doamnei Dan și a domnului Meleșcanu. Iar doamna Dăncilă și domnul Tăriceanu au acționat întocmai și la timp. Asta e realitatea… Cât despre explicațiile privind retragerea sprijinului politic pentru Meleșcanu… Cum să spui că îl retragi pentru că „sunt percepții negative privind votul din diaspora”!? Dar de ce nu l-ați retras când (ani întregi) au existat percepții negative ale votanților PSD și ALDE cu privire la faptul că domnul Meleșcanu nu are absolut NICIO reacție atunci când diverși ambasadori o iau razna pe câmpii!?”, a scris Liviu Pleșoianu, luni, pe Facebook.

Social-democratul a mai spus: „Doamna Dăncilă, domnule Tăriceanu, vă urez mult succes! Să vă voteze atunci pe dvs. cei din spatele domnului Iohannis… A, să nu uit: să vă voteze și domnul Isărescu!”.

Carmen Dan a anunțat, înaintea ședinței de luni a CEx PSD, că și-a depus demisia din funcția de ministru de Interne. De asemenea, ALDE a decis în ședința partidului remanierea lui Teodor Meleșcanu de la Ministerul de Externe și nominalizarea Ramonei Mănescu în locul acestuia.

CEx al PSD a început în jurul orei 12.00, ședința fiind în desfășurare la ora transmiterii acestei știri.