PNL convoacă pe 6 septembrie Delegația Permanentă și CN, pentru analiza referendumului în filiale

Publicat: 22 08. 2012, 21:51
Actualizat: 27 09. 2018, 21:21

Purtătorul de cuvânt al PNL, Mihai Voicu, a anunțat, miercuri, convocarea, pentru 6 septembrie, a Delegației Permanente și a Consiliului Național Executiv, care vor analiza rezultatele de la referendum, dar și o ședință a grupurilor parelamentare reunite, pentru luni.

„Delegația Permanentă și Comitetul Național Executiv au fost convocate pentru data de 6 septembrie, la București, având pe ordinea de zi inclusiv o analiză a rezultatelor de la alegerile locale și de la referendumul pentru demiterea președintelui din fiecare filială în parte”, a spus Voicu.

El a precizat că au fost convocate și grupurile parlamentare reunite ale PNL, pentru data de luni, 3 septembrie, începând cu ora 12.00, pentru a discuta prioritățile legislative pentru ultima sesiune a acestei legislaturi septemberie- decembrie.

Liberalii și-au stabilit, în cadrul Biroului Politic Central și reprezentanții pe care grupul PNL îi va avea în Birourile Permanente ale celor două Camere, în sesiunea viitoare.

Astfel, potrivit lui Voicu, în Biroul Permanent al Senatului, în afară de funcția de președinte ocupată de președintele Crin Antonescu, PNL va mai ocupa două poziții – conform algoritmului – și anume funcția de vicepreședinte care urmează să fie ocupată de Dan Radu Rușanu și funcția de chestor care urmează să fie ocupată de senatorul Ioan Ghișe.

La Camera Deputaților, PNL va avea trei poziții în Biroul Permanent, funcția de vicepreședinte urmând să fie ocupată de Alina Gorghiu, funcția de chestor, de Dan Motreanu și funcția de secretar, de deputatul Cristian Buican.