PNL: Grindeanu să își depună mandatul dacă în Senat se votează grațierea corupților

Publicat: 04 05. 2017, 08:25
Actualizat: 08 05. 2018, 13:43

„Dacă domnul Grindeanu spune că nu susține grațierea corupților, iar aceasta este poziția asumată a Guvernului, îi cer să-și angajeze mandatul de prim-ministru. Așadar, să pună mâna pe un pix și o hârtie și să-prezinte demisia în alb, iar dacă majoritatea parlamentară care îl susține va vota, în Senat, împotriva punctului său de vedere, să-și depună mandatul!”, a scris președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, pe Facebook.

Raluca Turcan a afirmat ca angajarea mandatului de prim-ministru este singurul mod in care Sorin Grindeanu ar putea fi luat in serios.

„Ori, ori! Ne-am săturat de duplicitatea aceasta continuă a liderilor PSD care azi spun că nu susțin un lucru, pentru a se dovedi mâine exact contrariul. Este singura formulă în care dl Grindeanu poate fi luat în serios și poate dovedi că nu este păpușa lui Liviu Dragnea”, a spus Turcan.

Liderul interimar al PNL a spus ca grațierea este un miraj prea mare pentru PSD.

„Abordarea domnului Dragnea o știm deja: el declarativ nu susține grațierea propriei persoane, dar ce să vezi, e neputincios. Culmea! Grațierea e un miraj prea mare pentru colegii săi și nu-i poate stăpâni să voteze împotriva angajamentelor liderului PSD. Cred că este evidentă acum pentru toți ticăloșia acestor domni, chiar și pentru cei care și-au pus ceva speranțe în acest partid”, a conchis Turcan.