PNL începe să desemneze candidații pentru locale. Hubert Ștefan Thuma va intra în cursa pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Ilfov

Publicat: 21 02. 2020, 21:08
Actualizat: 21 02. 2020, 21:13

Conducerea PNL Ilfov l-a desemnat pe Hubert Petru Ștefan Thuma candidat al formațiunii la alegerile locale din iunie pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Ilfov.

Hubert Thuma a fost ales cu votul a 51 dintre membrii Biroului Politic Județean, existând și 3 voturi împotrivă și o abținere în ședința de joi, 20 februarie, .

Thuma a fost deputat de Ilfov în legislatura 2012 – 2016.  În urmă cu doi ani a fost desemnat președinte interimar PNL Ilfov, după demisia lui Marian Petrache, iar apoi, la 27 aprilie 2017 a fost ales președinte al organizației în cadrul ședinței Comitetului de Coordonare Județean, desfășurată la Palatul Parlamentului, potrivit perol.ro

„PNL Ilfov a intrat într-o nouă etapă. După ani în care am dovedit că suntem una dintre cele mai bune organizații din țară, după o perioadă lungă în care am dovedit că știm să facem politică, dar și administrație, acum suntem în etapa în care se face o schimbare de generații, iar cel care ne-a condus până acum alege să se concentreze pe administrație”,  a declarat atunci Thuma.

Acesta își dorește să lupte și de această dată pentru ca PNL să fie reprezentat de cât mai mulți aleși locali.

sursa foto: Facebook