Ponta: Băsescu și Udrea au fost vârfurile unor ilegalități, precum Nicolae și Elena Ceaușescu

Publicat: 09 02. 2015, 10:31
Actualizat: 12 02. 2015, 08:09

„Sunt convins că toți cei care sunt vinovați trebuie să plătească și sunt convins că nu s-au comis toate de către un singur om. Sigur, Băsescu și Udrea au fost vârfurile, cam cum au fost Nicolae și Elena Ceaușescu înainte de ’89, dar să spunem că doar ei…știm foarte bine că nu”, a spus Ponta la România TV, precizând să se referă la politicieni din opoziție care pregătesc noi majorități de guvernare.

Deputații din Comisia juridică au adoptat raport favorabil, duminică, la cele trei solicitări ale DNA încuviințare a arestării deputatei Elena Udrea, două în dosarul „Microsoft” și una în dosarul „Gala Bute”.

Membrii comisiei au avizat, de asemenea, favorabil cererile DNA de încuviințare a extinderii urmăririi penale în Dosarul „Gala Bute” și de începere a urmăririi penale împotriva acesteia în dosarul Microsoft.

Udrea a declarat, duminică, înainte de a intra la ședința Comisiei juridice, că i se pare „normal” să se voteze petru începerea urmăririi penale împotriva sa și că parlamentarii PMP vor vota în acest sens.

Ea a susținut că este țintă a unei acțiuni de denigrare a cărei finalitate este tăcerea sa.