Ponta: Cât e Dragnea șef la Camera Deputaților, nu se pot adopta legile justiției

Publicat: 14 11. 2017, 16:03

„Vom susține inițiativa normală și logică ca la conducerea Camerei Deputaților să vină altcineva. Nu poate să mai fie Liviu Dragnea și vă dau un singur argument – cât e Dragnea șef la Camera Deputaților nu se pot adopta legile justiției, pentru că discuția e foarte simplă: Dragnea își schimbă legile ca să-și rezolve dosarele”, a spus Ponta, într-o conferință de presă.

„PSD poate să nominalizeze un alt președinte al Camerei Deputaților, un om care să nu aibă dosare și care să conducă lucrările și privind legile justiției și legea bugetului și celelalte legi rapid, până la sfârșitul acestui an. Cât va rămâne Dragnea șef la Cameră, aceste probleme importante vor fi înghețate și PSD folosit ca scut pentru problemele personale ale lui Liviu Dragnea”, a adăugat Ponta.

DNA a anunțat luni că Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracțional, abuz în serviciu și infracțiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea Tel Drum în privința acordării de contracte.