Ponta contraatacă: Băsescu iarăși mă confundă cu Boc. De guvernare mă ocup eu, el a distrus inima României

Publicat: 16 11. 2012, 20:57
Actualizat: 16 11. 2012, 21:13

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, în replică la afirmațiile președintelui Băsescu, că guvernele conduse și impuse de acesta au făcut foarte mult rău României.

Șeful Executivului s-a declarat „uimit de preocupările președintelui” și a afirmat că Traian Băsescu îl confundă cu fostul premier, Emil Boc. „Îmi pare rău dacă iar mă confundă cu domnul Boc sau domnul Ungureanu, de guvernare mă ocup eu”, a evidențiat Ponta.

„Inima economică a României a fost distrusă de guvernele conduse de domnul Băsescu, inima socială a fost supusă de asemenea unei distrugeri fără precedent. Cred că președintele Băsescu este responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani, motiv pentru care românii în număr atât de mare au votat la referendum”, a spus Victor Ponta la Târgu Mureș.

„Cred că președintele Băsescu este principalul responsabil pentru ce s-a întâmplat în acești ani în România, motiv pentru care românii în număr atât de mare au vrut să-l demită în vară”, a mai declarat primul-ministru, adăugând că este misiunea actualului Guvern să scoată țara din „acest genocid social și catastrofă economică”, în care a fost dusă de guvernele lui Traian Băsescu.

„Acum de guvernare mă ocup eu, când s-a ocupat domnia sa de guvernare inima României a fost oprită”, a subliniat Victor Ponta.