Ponta, despre atacul lui Băsescu la Năstase: „Când vrei să fii numărul unu al țării nu poți să te exprimi ca la cârciumă. Nu coabitez cu niciun președinte”

Publicat: 08 11. 2013, 14:31
Actualizat: 08 11. 2013, 14:31

Premierul Victor Ponta a susținut vineri că el nu coabitează „cu niciun președinte” și a calificat apelativul „înaltpresinucisul Năstase” folosit de Traian Băsescu drept unul „nedemn”.

„Este nedemn pentru un președinte. Îmi doresc foarte mult ca viitorul președinte al României, în sfârșit, să fie demn de această funcție importantă. Când vrei să fii numărul unu al țării nu poți să te exprimi ca la cârciumă. Și, ca și probabil foarte multe milioane de români, îmi doresc un președinte cu care să mă mândresc, nu unul cu care să îmi fie rușine”, a spus Ponta.

Întrebat cum coabitează cu un președinte de care îi e rușine, premierul a răspuns: „nu coabitez cu niciun președinte, asigur activitatea țării și asigur comunicarea instituțională”

Președintele Traian Băsescu a declarat, joi, că Sorin Roșca Stănescu este „un mincinos prost”, el afirmând că parlamentarul a lansat un document fals și că liberalul ar trebui să meargă, dacă se dovedește că nu are dreptate, unde a mers „înaltpreasinucisul Adrian Năstase”.