Ponta, despre concediul în Caraibe: S-au cheltuit bani, am fost supravegheat de o agenție privată din America

Publicat: 11 08. 2015, 08:43
Actualizat: 12 08. 2015, 12:27

Victor Ponta susține că în timpul concediului său din SUA și croazierei în Caraibe a fost supravegheat de o agenție privată din America.

„Pentru mine strict și pentru familia mea ar fi fost un lucru bun în vacanța asta să nu fiu premier, poate nu se mai cheltuiau atâția bani cu supravegherea mea prin diverse țări. O agenție privată de acolo din America a fost angajată acolo, un site din România a plătit oameni acolo care au stat după noi, dar e dreptul presei să facă acest lucru, cum e dreptul meu de a mă duce în vacanță cu familia”, a fost poziția lui Ponta.

Premierul nu a ratat ocazia, la RomaniaTV, de a-l ataca pe președintele Iohannis, spunând că nu și-a petrecut concediul pe banii RAAPPS.

Ponta a precizat că a vorbit în fiecare zi cu Liviu Dragnea, Daniel Constantin și Gabriel Oprea, dar că nu i-a întrebat pe aceștia unde sunt că să nu „rămână pe stenograme”. Șeful Guvernului a lăsat de înțeles că discuțiile sale cu partenerii din coaliția de guvernare sunt interceptate.

Primul-ministru a fost întrebat dacă nu îi este teamă că Liviu Dragnea îl „va vinde” pentru a obține o achitare în dosarul său, iar Ponta a răspuns „nu”.