Ponta, despre Congresul PNL-PDL: Trădătorii câștigă întotdeauna doar pe termen foarte scurt

Publicat: 26 07. 2014, 17:09
Actualizat: 27 07. 2014, 10:39

Victor Ponta reamintește că, în timp ce în data de 26 iulie 2012 reprezentanții PSD și PNL au organizat mitingul USL pentru demiterea președintelui Traian Băsescu, doi ani mai târziu, la aceeași dată, are loc Congresul pentru aprobarea fuziunii PNL-PDL.

La „26 iulie 2012, la Romexpo se aflau liderii USL ( adică PSD, PNL, PC , Sorin Oprescu și mulți alții ) alături de românii care doreau să pună capăt «Regimului Băsescu» . În Piața Revoluției erau Băsescu și oamenii lui (Blaga, MRU, Macovei și alți susținatori si profitori ai aceluiași „Regim”!)”, scrie Ponta pe Facebook.

El adaugă că la „26 iulie 2014 – la Palatul Parlamentului se reunesc reprezentanții «Regimului Băsescu» ( tot Blaga, MRU, Macovei și alții la fel) ca să se unească cu reprezentanții PNL ( parlamentari, președinți, primari și alți demnitari aleși toți în funcții în 2012 ca reprezentanți ai USL care atunci luptau cu «Regimul»!)”.

Concluzia lui Ponta este că „trădătorii câștigă întotdeauna doar pe termen foarte scurt, dar rușinea lor e compensată de o funcție în «Partidul cu 100 de conducători» ( sau o reunire a ” nebunilor și mișeilor” sub același acoperiș!)”.