Ponta, despre cum va ajunge Băsescu să aibă biroul în curtea PSD

Publicat: 13 07. 2016, 18:49
Actualizat: 11 10. 2016, 13:20

„Dansul birourilor politice în București. După ultimele mutări de pe scena politică au apărut niște situații extrem de amuzante: prin fuziunea cu UNPR Traian Băsescu va avea de acum birou în curtea din Kiseleff a sediului PSD”, a fost una dintre remarcile făcute de Victor Ponta pe pagina lui de Facebook.

Fostul premier a comentat și celelalte „mutări de birouri” de pe scena politică, astfel că acesta a arătat că „marea șefă a Marelui PNL, fiica spirituală a Brătienilor – tovarășa Alina Gorghiu Dej stă în sediul PD din Modrogan – în fostul birou al lui Traian Băsescu”, „la ALDE (sediul USL) în fostul birou al lui Crin Antonescu stă acum Călin Popescu”, iar premierul Cioloș „stă în fostul birou al lui Emil Boc”. 

„Petre Tobă stă la Ministerul de Interne în biroul lui Gabriel Oprea (fost al Elenei Ceaușescu), domnul Klaus Iohannis stă în biroul de la Cotroceni care a fost al lui Ion Iliescu (nu în cel în care a stat Băsescu)”, iar „la Camera Deputaților fostul birou al lui Valeriu Zgonea a rămas vacant – va fi transformat de conducerea PSD în monument al căilor întortocheate și de neînțeles ale politicii românești”, a conchis Victor Ponta.