Ponta: Familia mea a primit amenințări, copilul meu a fost amenințat

Publicat: 06 07. 2012, 22:22
Actualizat: 07 07. 2012, 09:59

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri seară, că familia și copilul său au primit amenințări, el precizând că a solictat și a primit protecția autorităților abilitate.

„Familia mea a primit amenințări, copilul meu a fost amenințat. Nu am considerat că trebuie să fac public acest lucru, dar îl fac cum. Fac apel la cealalătă parte implicată în bătălie să revină la un mod normal de a duce bătălia politică”, a spus Ponta.

El a spus că sesizat structurile statului în legătură cu amenințările primite fără a face public acest lucru și a mulțumit în legătură cu protecția necesară pentru sine și familia sa.

Întrebat despre cine a fost amenințat, Ponta a răspuns: „Nu-mi place să vorbesc despre lucruri private. Era vorba de soția mea, copilul meu. Am solicitat sprijin autorităților abilitate, l-am primit, nu consider că mă aflu în pericol”.

Ponta a spus că violența de limbaj și cea exprimată de cei care au dus în Parlament bătălia politică generează inevitabil și violență reală.

„Apelul a fost către Băsescu, Blaga, liderii PDL, să înțeleagă că violența extremă pe care au utilizat-o în limbaj în ultimele zile poate duce inevitabil la altceva”, a spus Ponta.