Ponta, huiduit în finala câștigată de Halep la Bucharest Open. Confirmare: „Victor Ponta se afla în lojă”

Publicat: 13 07. 2014, 23:43
Actualizat: 08 08. 2014, 22:01

După finala Bucharest Open câștigată de Simona Halep, spectatorii au răspuns cu huiduieli încercării lui George Cosac, peședintele Federației Române de Tenis, de a-i mulțumi premierului Victor Ponta „pentru că a sprijinit acest turneu”. Aflat în public, alături de soția sa, Daciana Sârbu, Victor Ponta nu a coborât în teren, alături de oficiali, la momentul decernării trofeului. George Cosac a confirmat pentru gândul că premierul Victor Ponta a urmărit din lojă ceremonia de premiere, în timpul căreia a fost huiduit.

Publicul a aplaudat, în schimb, când Cosac a mulțumit BNR și Ministerului Tineretului și Sportului, condus de Gabriela Szabo, prezentă și ea în tribună la finală.

La o oră după încheierea meciului, Ponta a reluat personal ideea susținerii financiare a turneului de către Guvern, de data aceasta aadresându-li-se însă admiratorilor săi de pe Facebook.


Sursa foto: Facebook – Pagina oficială a premierului Victor Ponta

Simona Halep a învins-o pe Roberta Vinci din două seturi, cu 6 – 1 și 6-3. Trofeul i-a fost înmânat câștigătoarei BRD Bucharest Open de Ilie Năstase și de Nadia Comăneci.