Ponta îi dă dreptate lui Mazăre în privința portului Constanța. Primarul Constanței: „Cu cât PNL pleacă de la guvernare, cu atât mai bine”

Publicat: 06 01. 2014, 14:20

După ce primarul Constanței, Radu Mazăre, i-a catalogat pe liberali într-o declarație pentru gândul drept niște mincinoși care ar trebui să plece de la guvernare, premierul Ponta a spus că știe de nemulțumirea edilului.

Problema ridicată de Radu Mazăre a fost că în cadrul procesului de descentralizare nu a fost introdus și Portul Constanța.

„E nemulțumit de faptul că un angajament electoral nu a fost pus încă în aplicare. Sunt convins că putem avea o strategie foarte bună pentru dezvoltarea Portului Constanța. Șansa portului Constanța este de a se dezvolta este ca să nu se nu mai decidă tot de la București sau Constanța. Trebuie să fie și guvern și autoritate locală și investitori”, a spus premierul Ponta.

Mai mulți lideri social-democrați s-au arătat nemulțumiți de miniștrii PNL, pe care îi critică pentru faptul că s-au opus unui proces de descentralizare mai amplu.