Ponta îi trimite bezele lui Antonescu: „După 25 mai, vom fi din nou împreună cu PNL”

Publicat: 17 03. 2014, 11:08
Actualizat: 19 05. 2015, 17:03

Liderul PSD, Victor Ponta, le-a transmis colegilor de partid, la începutul ședinței Biroului Politic Național, că după 25 mai, data alegerile europarlamentare, vor fi din nou împreună cu liberalii și de aceea este nevoie să mențină relațiile bune în teritoriu. Ponta a subliniat că PSD are nevoie de toți aliații pentru a se lupta cu președintele Traian Băsescu.

Chiar dacă liberalii resping categoric ideea continuării proiectului USL, premierul Ponta le-a spus colegilor de partid să „rămână în relații bune cu liberalii, pe cât este posibil”, adăugând că el „crede că după 25 mai” vor fi „din nou împreună”.

Social-democratul nu i-a uitat nici pe președintele Traian Băsescu și Elena Udrea, afirmând că aceștia „și-au revenit un pic, au prins curaj”, crezând că „lumea a uitat cine a tăiat pensiile și salariile”. Mai mult, Ponta a vorbit de „oameni cu bani” care ajută regimul Băsescu să se mențină la putere.

Totodată, premierul Ponta a anunțat că Guvernul, în ședința de miercuri, va anunța colegiile unde se vor organiza alegeri parțiale pentru Parlament, dar și primăriile și Consiliile Județene rămase cu posturi vacante. Guvernul a refuzat să organizeze alegeri în mai multe colegii de parlamentar rămase vacante, deși legea obliga să facă acest lucru.