Ponta: M-am obișnuit cu lucruri stupide în presă; recordul de prostie e că-i dăm bani lui Voiculescu

Publicat: 22 10. 2012, 15:39
Actualizat: 08 02. 2019, 19:16

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că s-a obișnuit cu lucruri stupide în presă, el arătând că recordul de prostie a fost atins atunci când s-a relatat că Guvernul îi dă bani lui Dan Voiculescu prin acordarea de sprijin fermelor afectate de secetă.

„M-am obișnuit cu tot felul de lucruri stupide în presă, dar să citesc că nu trebuie să dăm bani fermelor afectate de secetă că-i dăm bani lui Voculescu, asta mi se pare totuși un record de prostie – că-i dau bani lui Voiculescu. Nu știu dacă domnul Voiculescu are vreo exploatație agricolă, dar știu sigur că sunt câteva milioane de români care în acest an au suferit și culturile lor au suferit din cauza secetei”, a spus Ponta.

El a precizat că a discutat luni cu liderii USL principalele direcții referitoare la rectificarea bugetară care va avea loc fie la sfârșitul săptămânii în curs, fie săptămâna viitoare, și care va include în primul rând un sprijin substabnțial pentru agricultorii afectați de secetă.

„Sunt foarte mândru și foarte bucuros că putem să-i ajutăm pe cei afectați de secetă, pe agricultorii care au asemenea probleme”, a spus Ponta.