Ponta, zâmbind, după ce i-a făcut proști pe unii jurnaliști: Îmi cer scuze, nu o să mai folosesc…

Publicat: 23 05. 2015, 00:07

„Îmi cer scuze, o să am grijă să nu mai folosesc…”, a răspuns Ponta, zâmbind, întrebat la România TV de ce a folosit acest termen la adresa unor jurnaliști.

Miercuri, Ponta le-a spus miniștrilor, în ședința de guvern, că nu știe dacă să râdă sau să plângă atunci când aude „atâția proști care publică știri” și afirmă că noul ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Pubice (MDRAP) Sevil Shhaideh, deși este musulmană, îl are pe Liviu Dragnea ca naș creștin.

„Ca și până acum, presiunile vor fi mari. Am aflat că doamna ministru, deși este musulmană, are un naș creștin. Deci, nici nu știu dacă să râd sau să plâng când aud atâția proști care publică știri, dar mă rog, asta e”, a spus Ponta miniștrilor, în ședința de guvern.

Ministrul demisionar al Dezvoltării și Administrației, Liviu Dragnea, a afirmat anterior că Sevil Shhaideh nu îi este fină, deoarece în religia musulmană nu există termenul de naș, și că la căsătoria acesteia i-a fost „martor”, alături de alte persoane.

„În religia musulmană nu există termenul de naș. Sunt martori. Atunci când se căsătoresc doi, un bărbat și o femeie de religie musulmană, sunt unii care participă la acel eveniment și care sunt martori. Nu există termenul de naș și fin”, a spus Dragnea.

El a adăugat că o cunoaște pe Sevil Shhaideh de 15 ani, iar la căsătoria acesteia a fost martor alături de alte persoane.