Predoiu, mesaj pentru „candidatul” Bușoi

Publicat: 29 01. 2016, 00:22

„Există candidatul votat pentru primăria generală a Capitalei, votat în unanimitate de organizația din București” (…) „Eu le-am cerut colegilor să sprijine această candidatură (a lui Cristian Bușoi-n.r), să-l apere acolo unde este atacat, pentru că, în substanță, în discursul său sunt idei bune pentru această Capitală”, a declarat prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu, la Realitatea TV, dând exemplu campania lui Bușoi referitoare la riscurile în caz de seism.

Predoiu a mai spus că PNL va anunța toți candidații pentru alegerile locale din București între 15 februarie și 1 martie PNL. „Candidații sunt înscriși, și-au declarat intenția, unii dintre ei își fac precampanie. La jumătatea lunii februarie vom avea o evaluare sociologică și vom hotărî atunci candidații. Așteptați-vă la candidații PNL între 15 februarie și 1 martie”, a mai spus Cătălin Predoiu.

Pe 17 ianuarie, conducerea centrală a PNL a validat candidații pentru primării din 14 municipii reședință de județ, precum și candidații pentru președinția consiliilor județene Bacău, Cluj și Teleorman.